• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

„Екоклас“ в училище

сряда, 26 април 2023 г.

 

 

„Екопак България" и Община Троян организираха „Екоклас“ – съвместна кампания за обучение и мотивиране на учениците за разделно събиране и рециклиране на отпадъци. СУ „Свети Климент Охридски“ се включи с 4 класа: 5.в, 7.а, 7.б и 8.б. С класовете бяха проведени уроци, които имаха за цел да информират и мотивират учениците и техните семейства да събрат разделно и да рециклират пластмасови и алуминиеви отпадъци и така да помогнат за чистотата на природата, града и района, в който живеят.

Проявата бе със състезателен характер, като в рамките на месец учениците събираха използваните от тях пластмасови и алуминиеви опаковки за еднократна употреба. Бяха събрани, сортирани и предадени за рециклиране над 100 кг опаковки, като 5.б клас се нареди на почетното 3-то място в общината. Наградите бяха връчени от представители на Община Троян, които зарадваха класовете с купа, грамоти, топки и кошчета за разделно събиране на отпадъци, които вече са разположени в коридорите на училището. 

Маргарита Мехмедалиева

 


 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).