• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 

 

И тази година талантът, оригиналността и творческите умения на учениците от СУ „Св. Климент Охридски“ бяха наградени в конкурса за изработване на коледна картичка на тема: „Коледа е! Подари надежда!“, организиран от Община Троян и от ОбКБППМН. Първо място за рисувана картичка 3.–4. клас е за Теара Марковска от 4.б клас. Във възрастова група 5.–7. клас за апликация първо място е за Деница Маринова, 6.б клас, второ място – за Александрия Михайлова, 6.б клас и трето място – за Моника Иванова, 6.б клас. Във възрастова група 8.–12. клас с второ място е наградена Памела Минкова, 8.б клас. За оригиналност във възрастова група 5.–7. клас първо място е за Рая Стефанова, 5.в клас. Награждаването се проведе на 21 декември в залата на Община Троян, където децата бяха наградени от зам.-кмета на Община Троян г-жа Розалина Русенова.

Мария Лекова

 
 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).