• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 

На 11 декември се проведе традиционното Коледно математическо състезание, организирано от Съюза на българските математици. Да премерят сили с математиката, от СУ "Св. Климент Охридски" се явиха 25 ученици от общо 95 участници от 1. до 7. клас от гр. Троян. Двадесет ученици от нашето училище са в първите десет на своите категории, а седем от тях се класираха на призовите места.

Отлично се представиха нашите шестокласници: Ефтим Койновски - първо място; Илиян Касъров - второ място; Ана Мария Петрова - трето място. Зарадваха ни и четвъртокласниците Силвия Петрова и Даяна Занковска, които заеха съответно второ и трето място. Радост ни донесоха и нашите най-малки участници, смелите първокласници Владислав Пиперски и Мария Караниколова, които с равен брой точки се класираха на трето място.

Постиженията на нашите ученици потвърждават факта, че СУ "Св. Климент Охридски" е мястото за развитие на добри математици.

Румяна Дудева

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).