• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Плодово междучасие

вторник, 8 ноември 2022 г.Здравето е едно от най-ценните неща, които имаме. Докато сме здрави и силни, можем с лекота да постигаме целите си, да обичаме любимите си хора и да се радваме на живота си. С тези мисли обвързахме и отбелязахме днес Европейския ден на здравословното хранене – 8 ноември. Ученическият парламент към училището ни организира Плодово междучасие под традиционното мото: „Здравей, здраве!“. Включиха се всички ученици, които имаха възможността да споделят своите мисли и виждания за здравето на новата стена, която в слънчеви цветове огря коридора на третия етаж в училище. Споделяйки посланията си с усмивка, те получаваха плод, който да им напомни, че плодовете са нещо вкусно и здравословно. Част от написаните послания бяха: Здравето е… любов към себе си, щастие, смях, живот, дар, усмивка, сила, спорт, здравословно хранене и още много други. В период от една седмица посланията ще се четат от минаващите ученици и учители и ще напомнят, че здравето е лична отговорност и в ръцете на всеки един от нас. 

Мария Лекова

 
 Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).