• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 


На 18 октомври 2022 година 9 ученици от 8.а клас, профил „Математически“,  получиха стипендии от „Октопод инвест холдинг“ ЕАД за постигнати високи резултати от НВО (национално външно оценяване) след 7. клас. Стипендията се дава за трета година и е в резултат на сключен договор между фирмата и СУ „Св. Климент Охридски“. Паричните награди бяха връчени от г-жа Светла Дичевска, която поздрави 8-класниците и им пожела да продължават да се трудят, за да постигат резултати, защото само така ще имат успешна реализация. Тя напомни на  учениците, че трябва да уважават своите добри учители, да се гордеят с тях, за да могат да се справят с конкурентната среда. Стимулирането на учениците ще продължи през следващите учебни години за показани образователни резултати. 

 
Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).