• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


 

На 25 септември училището посрещна гости от побратимения с Троян немски град Елванген: кметът Михаел Дамбахер; Улрих Шварцмайер, директор на гимназия "Хариолф"; Улрих Нагл, ръководител конверсия (отговарящ за проекти за професионално образование). Срещата беше между добри приятели и имаше за цел да потвърди желанието на двете училища – СУ „Св. Климент Охридски“ и гимназия "Хариолф" – да продължат традиционния междуучилищния обмен, който датира от повече от 16 години. 

 

 

Гостите бяха сред първите посетители на новата училищна изложба. След това присъстваха на кратък урок по география с г-жа Маргарита Мехмедалиева на тема „Елванген и Троян – близки и различни“ и специално поздравиха шестимата 7-класници, отделили от неделното си време, за да участват. 

В последвалата неформална работна среща немските гости предложиха троянска група да посети Елванген през месец май 2023 година. Те споменаха, че са получили европейско финансиране по програма „Еразъм“ за междуучилищен обмен. Има и още една причина за поканата им – годината е юбилейна за тамошната гимназия, която ще чества 50 години от основаването си. 


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).