• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Чувстваме се удовлетворени!

сряда, 22 декември 2021 г.

 


Случайно попаднахме на статията в страницата "Троянът – всичко за Балкана" за нуждаещи се хора. Направи ни впечатление, че масово хората имат нужда от топли дрехи, обувки и хранителни продукти. Понеже сме ученички и нямаме личен доход, нямаме възможността да помогнем на много хора, но ни дойде идея да потърсим съдействие за поставяне на кутии за благотворителност. Първо се обърнахме към училищния психолог - г-жа Мария Лекова, която одобри нашата идея и ни насочи към човек, който би могъл да ни помогне. Г-жа Валя Даскалова също одобри и ни насочи към Центъра за обществена подкрепа. Те много помогнаха с изработването на кутиите, връзката с Общината и всички документи. И за секунда не сме си помисляли да се откажем, бяхме готови отвсякъде  да ни отхвърлят предложението и въпреки това щяхме да намерим план Б. Вложихме сърце и душа в тази инициатива, защото ние имаме всичко – дом, семейство, храна, покрив над главите си и още много, а тези хора молят за топли дрехи, храна и внимание. Всеки човек заслужава да ги получи. И един човек да успеем  направим по-щастлив, за нас ще е успех. Благодарни сме на всички включили се за подкрепата! Чувстваме се удовлетворени!

Доротея и Виктория от XII б клас

 
Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).