• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 

На 22 юни в сградата дом "Преслав" на центъра на град Ловеч бяха представени иновативните дейности на училищата в областта по програма "Иновации в действие". Нашето училище представихме заедно с г-жа Мария Лекова и съученика ми Кристиан Атев.

Ние говорихме за иновацията "Дебатът – мост, а не стена", или по-просто казано – дебати в час. Разказахме малко предистория за дебатите в училището преди иновативния проект, след това – за дейностите по време на учебни часове по български език и литература, история, английски език и час на класа. Позовахме се и на обратната връзка, дадена от нас, учениците, след първата година от иновацията.

Преживяването беше запомнящо се и аз съм много доволен от събитието. Много ме зарадваха поздравите на хората в залата, тъй като нашето училище беше единственото, в чието представяне участваха и ученици, и това вероятно е показало, че дебатите наистина развиват уменията ни да говорим пред публика.

Иван Зиновиев, 9.б клас

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).