• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 

С огромна радост ви споделяме, че и тази година училище СУ „Св. Климент Охридски“ получи отличителния знак „Аз гарантирам щастливо детство“ в категория за значима иновация. Наградата беше присъдена от Държавна агенция за закрила на детето във връзка с нововъведението, което училището прави последните няколко години – провеждането на тренингови срещи в час на класа с учениците от ПГ до 12 клас. Тези обучения поставят във фокуса развитието на личността и нейните качества. Чрез подходите, игрите и всички нестандартни инструменти за работа в клас между учениците се създават условия за ползотворно социално влияние между групата като общност и училището като институция. Интерактивните методи мозъчна атака, дискусии, ролеви игри и казуси дават съвременен облик на училищната среда, показвайки на учениците, че развитието на качества като сътрудничество, толерантност и емпатия са от основно значение при бъдещата им реализация като личности. Акцентира се върху възможността да се учат от собствения си опит и преживявания.

На онлайн церемония председателят на Държавна агенция за закрила на детето д-р Елеонора Лилова съобщи кои са отличените участници с изявен принос в грижата към децата от всички 193 подадени кандидатури. Наградата, която получих, е признание и отговорност, но и мотивация за целия екип от преподаватели, с които работя, защото всеки един от нас ежедневно се стреми към това да дава най-доброто от себе си. Във всички дейности, които организирам с децата, се водя от най-ценното –  обичта ми към тях.  

Мария Лекова, училищен психолог

 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).