• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Групови дейности в 5.б клас

неделя, 6 декември 2020 г.

 

 

Преди седмица приключи серията ни от групови дейности с учениците от 5.б клас. В часа на класа, проигравайки екипно-динамични игри, всеки ученик имаше възможността да се включи както индивидуално, така и групово, споделяйки мнението си. Дискутирахме и изследвахме въпроси, разглеждахме алтернативни перспективи и обсъждахме различни казуси чрез сътрудничество помежду ни. Обединихме идеите си, формулирахме ги и изведохме общи правила за поведение, които закачихме на видно място в класната стая. Анализирахме силните и слабите страни на групата, както  и възможностите и заплахите, които можем да използваме или променяме в поведението си. За финал разбрахме кои са факторите, които определят негативния имидж  на групата и как да поддържаме позитивна среда за общуване и развитие помежду ни. Интегрирането на моделите на поведение, до които стигнахме, ще доведе до поддържането на хармонична и подкрепяща среда в класната стая, а широките усмивки, които децата изразяваха по време на работа, ще допринесат за трайните спомени от преживяването ни заедно. 

Мария Лекова, училищен психолог

  

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).