• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 


Отскоро в училищния двор е разчертана ефектна площадка. Тя е част от проект за 2800 лв. по модул „Площадки за обучение по безопасност на движението“ на национална програма „Осигуряване на съвременна образователна среда“. Други придобивки по проекта са подвижна винилова площадка за използване в затворено пространство и оборудване, включващо: модел на светофар, стоп палка, 12 сигнално-предпазни жилетки, комплект от 10 броя пътни знаци, 10 конуса, 2 броя симулационни очила (които дават представа как вижда човек, употребил алкохол и наркотици), 2 детски велосипеда и две каски за велосипедист, програмируем учебен робот, обучителни табла. Обмисля се и оборудването на специален кабинет за обучение по безопасност на движението по пътищата. Новите придобивки ще могат да се използват от следващата календарна година.


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).