• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Вътрешноквалификационна дейност

понеделник, 23 ноември 2020 г.

 

 

След като миналата година спечелихме проект “Иновативни подходи в преподаването - успешни ученици“, финансиран по програма  Еразъм+, и взехме участие  в курс на тема CLIL (Content and Language Integrated Learning) в чешката столица Прага, тази година решихме да споделим добрите практики, които усвоихме. На 20.11.2020 се проведе вътрешноквалификационна дейност в новооборудвания кабинет по информационни технологии. Обучението беше насочено към учители от СУ „Св. Климент Охридски“, които преподават различни дисциплини. Запознахме колегите с възможностите за развиване на дигитални умения и медийна грамотност, насърчаване на отворени образователни ресурси, прилагане на CLIL метода за постигане на критично и творческо мислене на учениците, развиване на иновативни, ориентирани към учениците дейности. Показахме приложими инструменти за разработване и реализиране на учебни часове. Вярваме, че това беше споделяне на полезен опит.

Наталия Йотова, Йорданка Иванова, Галя Шейретова

 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).