• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниУчилищният понеделник, 2 март, мина под знака на Баба Марта.

Рано сутринта всички деца от подготвителната група и началния етап бяха закичени с мартенички от директора Иванка Цекова и помощник-директора Таня Младенова. Изненадани и усмихнати, децата отвърнаха със стихотворения и песни.

Учениците от 3.б клас, подготвени с мартеници и стихове, посетиха за празника Общината. Кметът Донка Михайлова им пожела за пазят българските традиции живи, да растат здрави и да успяват в училище. Гостите също получиха мартеници и почерпка със сладки.

Децата от 1.а клас посетиха училищния настоятел и дарител Марин Радевски със стихчета и наричания за добра, плодородна и успешна година. Той пък сподели с тях, че вече е видял щъркел. Домакините бяха подготвили почерпка за малките гости.Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).