• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Мил и ценен подарък ще получи училищната библиотека в началото на новата календарна година. Иван Цочев, бивш възпитаник на СУ „Св. Климент Охридски“, трикратен победител в  телевизионно състезание „Минута е много“ преди години, е купил специално за своето училище „Магията „Минута е много” – седмия по ред сборник с въпроси и отговори от богатия архив на състезанието. Книгата е посветена на 60-годишнината от създаването на БНТ и 40-годишнината от първото излъчване на предаването. „Минута е много“ е най-дълго просъществувалата телевизионна игра в националния ефир, създадена по оригинална българска концепция, която представлява викторина с интересни въпроси от различни области на познанието и науката.

След средното си образование Иван Цочев е завършил Стопанската академия „Димитър Ценов“ в Свищов. От 2003 г. работи във „Вектор” ООД, Троян. Чете от малък различни енциклопедии, основно на географска тематика, като любовта му към географията се запазва във времето. Трите си победи в „Минута е много“ е постигнал именно по географска тема. Пред местния вестник „Троян 21“ г-н Цочев изказа специална благодарност към доайена на преподавателите географи в училището Иванка Гайдарска, благодарение на която е придобил интереса си към тази наука.

Синът на Иван Цочев  – Кристиян, сега е ученик в 5.в клас на училището ни и е сред тримата бронзови медалисти на СУ „Св. Климент Охридски“ от есенния кръг на седмото издание на турнира "Математика без граници".


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).