• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Учениците от IX „Б“ клас със специалност „Икономическо информационно осигуряване“ заедно с класния си ръководител г-жа Ивелина Кенарова имаха практически час по предприемачество във връзка със своето ранно професионално ориентиране. Мястото, където се проведе часът, беше фирма „Калинел“ ЕООД, откъдето учениците научиха какво е да си предприемач, как се стартира собствена фирма, как се развива пазар с клиенти на няколко континента и какви качества са необходими за управлението й.
                                                                                                      ==>

Посрещнати бяха на място в изложбената зала на фирмата от младите дами Катерина и Пламена Радевски, които са бивши възпитанички на училището ни, а в момента вече важна част от екипа на фирмата. Катерина Радевска сподели пред учениците, че времето, което е прекарала в нашето училище, и практическите й умения по определени предмети днес й помагат за някои от задължения й като мениджър. Впечатлени от развитието на фирмата, учениците задаваха въпроси от различно естество. Срещата приключи с обещанието за бъдеща, втора среща, която да им разкрие производствените процеси и технологии.


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).