• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Дебат за ученическите униформи в 5.б

петък, 6 декември 2019 г.

Иновативно училище

На 3 декември в час на класа направихме дебат по темата за ученическите униформи. Аз и Мартин бяхме отборът за униформите, а Радослав и Димитър – против тях. Дебатът започна нормално. Аз говорих първа, после госпожата даде ред на Димитър. Той се изказа и Мартин започна да говори едни такива неща, че се изчервих и го ударих с тетрадката по главата. Ради ни обори. За малко да пропаднем. После госпожата каза, че е време за въпроси от публиката. Много малко хора ни питаха и аз се учудих. Бяха Пламен, Николай и ако не се лъжа, Калина. Според мен беше вълнуващо не само заради споровете пред класа, но и заради смеха и веселието.

Помолих за коментар някои съученици. Елена каза, че е било забавно и е съгласна с нас, че ни трябват униформи, за да не се подиграваме един на друг за външния си вид. Калина също мисли, че е добре да има униформи, защото така децата няма да се подиграват един на друг и защото излиза по-евтино. Ради от другия отбор каза, че според него дебатът е минал много добре, забавлявали сме се и иска пак да го направим.

Даяна Добрева, 5.б клас

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).