• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

В последния ден от месец октомври заедно с учениците от IV “А“ клас направихме групова работа, която имаше за цел да им разкрие формите на ефективна комуникация помежду им. Главните герои бяха те – учениците, като целта беше да се учим чрез преживяване и споделяне. Разделени на малки групи, всички имаха възможността да си отговорят на различни въпроси и да споделят личен опит по темата за ефективното общуване. Комуникационният процес включваше ситуация, в която имаме говорители, послания и слушатели. Отборно измисляха истории с персонажи, множество места и действия, които имаха за цел да развият тяхното въображение, творческо мислене и умения за общуване. Включвайки учениците в подобно обучение, вярваме, че чрез  преживяването на личен опит, обучението и развитието им ще можем да им помогнем за по-ефективни междуличностни взаимоотношения и работа в екип. Ученето е процес на превръщане на преживяването в знание. Цикълът преживяване – размисъл беше основната идея на събитието, което заедно преживяхме. 

Мария Лекова
==>Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).