• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Зеленчуково междучасие

неделя, 10 ноември 2019 г.По повод Европейския ден на здравословното хранене - 8 ноември, ученическият парламент към училището ни организира зеленчуково междучасие под мотото: „Здравей, здраве!“. В него всички ученици от подготвителна група до XII клас имаха възможността да си вземат от нарязаните сезонни зеленчуци (чушка, морков, краставица), които се предлагаха на импровизирано сформирания щанд. Във фоайето пък беше поставено табло с информация за ползите от консумацията на всеки зеленчук. Целта на инициативата беше да  информира и провокира интереса на подрастващите към здравословния начин на живот. С това междучасие напомнихме на учениците да се грижат за себе си и своето здраве, да пречистват телата, мислите, емоциите си, да развиват заложбите си и активно да спортуват в свободното си време.

Мария ЛековаСтраници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).