• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Климентови дни за 15-ти път

четвъртък, 21 ноември 2019 г.
На 21 ноември в училищната актова зала за 15-ти пореден път бяха връчени наградите от Климентовите дни. Церемонията събра учениците, изявили се в различните състезания. Както всяка година, да уважат победителите и да връчат наградите дойдоха училищните дарители и приятели.

Наградите за състезанието по математика традиционно осигури Ротари Клуб Троян с президент Николай Наков. За наградите за състезанието по информационни технологии се погрижиха Герман Гачевски – "TSD Services", и инж. Васил Радойчевски – "Описпринт“. Фирма „Калинел“, представлявана от собственика инж. Марин Радевски и от Катерина Радевска, осигури наградите за състезанието по английски език, за интердисциплинарното състезание за 4. клас и за конкурса за рисунка на начален етап. Г-н Гачевски подсигури и наградите за всички плувци.

Събитието бе подходящ момент участниците в  международния турнир "Математика без граници" да получат своите сертификати, а трима от тях – и бронзовите си медали, с които скоро зарадваха училището.


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).