• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

„Енергията и постоянството побеждават всичко“ (Бенджамин Франклин).

А плуването е и двете!

Няма възраст за придобиването на нови умения, затова нашите деца ежедневно се учат. Плувният басейн към училище СУ „Св. Климент Охридски“  посреща в летните месеци ежеседмично малките плувци от подготвителната група. Придружени от своята г-жа Нанкова, те споделят часовете в басейна под надзора на квалифициран спасител.

Обучението по плуване е едно от най-незабравимите преживявания в детството. Това е пътешествие, споделен миг на радост и емоции между децата.

Каква е ползата от плуването на такава ранна възраст?

Има широк кръг от предимства за децата, които се занимават да плуват по приятен, напредващ спрямо желанието на детето подход. Изследователи са документирали някои от измеримите положителни ефекти от плуването в умственото, физическото, емоционалното развитие, както и социалното благополучие в резултат на обучението по плуване.  В емоционален план изследвания показват по-голяма независимост, по-малко притеснение в нова и непозната среда, по-голяма увереност, по-бързо справяне с разочарования, подобряване на интелектуалното развитие и концентрация в сравнение с деца, които не плуват.Мария Лекова, училищен психолог 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).