• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

ИД Електронни медии


На 10 юни в читалищния салон се състоя премиера на пиесата „Големите пари“. Режисьор на тази английска комедия е Стоян Георгиев.

Доста ученици от нашето училище имаха възможност да покажат таланта си на сцена. Те се справят толкова добре, че бяха „окупирали“ много от главните роли в пиесата.  Никол Илиева, Румен Илиев, Габриела Димовска, Павлина Минкова, Виктория Димитрова, Кристиян Николов, Светослав Цочев, Ивет Асенова, Ренета Дочева, Ивелина Туцева, Румен Славов успяха да очароват публиката и представиха училището ни.

Залата беше пълна и хората излизаха със сълзи на очите, но не от тъга, а от смях. Добрият текст и умелата игра грабнаха публиката. Не могат да не ни забавляват наивните идеи на Луиз и мъжа й Обри, инфантилността на Джийн, най-добрата приятелка на Луиз, недочуващата леля, която има мнение за всичко, лицемерните роднини, навъртащи се около наследството. Ако съжалявате, че сте пропуснали това представление, ще ви успокоя, че на 26 юни пиесата ще се играе отново, но за последно за това лято.

Цветелина Димовска, 7.б клас
Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).