• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Награди на РУО

вторник, 28 май 2019 г.


На 22 май, в навечерието на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, РУО - Ловеч награди един учител и четирима ученици от СУ „Св. Климент Охридски“, постигнали високи успехи през учебната година.

Снежка Амзова – старши учител по история и цивилизации, получи признание за последователната си работа и за подготовката на Васил Василев за олимпиадата по история и цивилизации.

Васил Василев от ХII клас се класира за националния кръг на олимпиадата по история и цивилизации, участва в симулацията „Модел Република България“ в ролята на народен представител и президент, участва в събитието „Съвет на ЕС“ в ролята на министър-председател на Естония.

Мария Ковачева от Х клас също имаше многобройни изяви през годината: участва в областни кръгове на олимпиадите по български език и литература и по английски език, спечели място в инициативата на Британското посолство „Посланик за един ден“, представи училището на национално дебатьорско състезание в гр. София.

Стилян Стойков от IХ клас и Калоян Кирилов от V клас участваха в националното състезание „Природата – наш дом“ в гр. София, където Калоян Кирилов се класира отборно на V място.Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).