• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Официалните лица при откриване на изложбата
 На 26 февруари в столичната галерия "Васка Емануилова", филиал на Софийската градска художествена галерия, се откри изложбата "Какво се случва с правата на жените?". Изложбата е създадена в партньорство с посолството на Израел и включва 19 произведения на 13 артисти, като повечето от тях са фотографии. Фокусирана върху статута на жените в Близкия Изток, експозицията търси отговор на въпроса какви са съвременните усилия на жените да бъдат чути.

На откриването като официално лице, редом до посланика на Израел в България Ирит Лилиан и организаторите на изложбата, бе десетокласничката от троянското СУ „Св. Климент Охридски“ Мария Ковачева. В качеството си на „посланик за един ден“ – инициатива на Британското посолство, Мария присъстваше на подготовката на изложбата, а по време на откриването произнесе реч.

ТУК можете да прочетете емоционалния разказ на Мария Ковачева за преживяванията й като „посланик за един ден“, а ТУК – речта й при откриване на изложбата "Какво се случва с правата на жените?".

Танцов пърформанс „Пробуждане“ в изпълнение на Мириам Ангел


Н.п. г-жа Ирит Лилиан в разговор с Мария Ковачева

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).