• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

„Научи се да караш ски“

неделя, 24 февруари 2019 г.


Петнадесет ученици от СУ „Св. Климент Охридски“ се включиха безплатно в социалния проект “Научи се да караш ски"  с организатори Българската федерация по ски и Министерството на младежта и спорта. За поредна година за хиляди ученици от цялата страна от I до IV клас  се предостави възможност да се включат в проекта и да се докоснат до атмосферата в планината и невероятните преживявания при ски спортовете. Обучението на учениците се проведе в рамките на четири дни, като беше включен безплатен ежедневен транспорт от гр. Троян до ски зона Беклемето, безплатна храна, както и ползване на ски оборудване.  Учениците бяха обучавани от висококвалифицирани инструктори, които ежедневно ги мотивираха. Отличилите се с награда сред момичетата бяха: първо място със златен медал за Християна Мошекова - III клас, второ място със сребърен медал за Калина Дешкова – III клас и трето място с бронзов медал за Йоанна Терзиева – II клас. При момчетата първо място със златен медал взе Стелиян Пейковски – III клас, второ място и сребърен медал за Фернандо Мехмед  - III клас и трето място с бронзов медал за Сава Пейковски – II клас. Всички ученици, участвали в програмата, получиха и грамота за преминат курс на обучение, съпроводена с брошура за отстъпка при следващо посещение и вземане на ски екипировка от “Сима" ски училище.

Мария ЛековаСтраници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).