• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниПосолството на Израел в София има удоволствието да Ви покани на 26 февруари, вторник, от 18:00 ч. в Художествена галерия „Васка Емануилова“ на официалното откриване на израелската изложба „Какво се случва с правата на жените?“ с куратор Ширли Мешулам.

В рамките на събитието, посветено на 8-март - Международния ден на жената, ще видим изпълнението на израелската танцьорка Мириам Енгел. В събитието ще участва и 16-годишната Мария Ковачева, една от победителките в конкурса „Посланик за един ден“, иницииран от Посолството на Великобритания в София.

Концепцията на изложбата отразява борбата на жените, по света и в рамките на изкуството, за разглеждане на темата за правата на жените като основа за изследване на проблемите на съществуването, принадлежността към място, общество, култура и дефинирането на „аз“.

Ще се радваме да станете част от събитието.Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).