• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


По традиция светлините на коледната елха на централния градски площад бяха запалени съвместно от кмета и от изявен троянски ученик. Този декември асистент на г-жа Михайлова беше Деян Христов от 10.а клас на СУ „Св. Климент Охридски“. Деян беше поканен заради миналогодишните си успехи в областта на информационните технологии (ВИЖ).

През годините честта да участват в градската церемония са имали: звездата на българския мотокрос Майкъл Иванов (2012 г.); талантливият компютърджия Христо Баковски от ОУ „Иван Хаджийски” (2013 г.); „гласът на България“ Радко Петков (2014 г.); Красимир Райковски от СУ „Васил Левски“, победител в националната олимпиада по география и икономика (2015 г.); Радостина Ангелова и Лидия Ковачева от ОУ „Иван Хаджийски“, спечелили призово място в национално състезание по природни науки и екология (2016 г.); младата поетеса от СУ „Васил Левски“ Паолина Бънджева (2017 г.).

Деян пожела на събралите се троянци весело изкарване на Коледа и изпълнена със щастие и много успехи 2019 година. След това почна отброяване от 10 до 0 и коледните украси грейнаха.Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).