• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


В рамките на международния eTwinning проект Learning about the local area by outdoor activities in different countries учениците от 2.б клас изпратиха букет мартеници на своите партньори от Латвия и Сърбия. Приложихме към тях и легендата за мартеницата, написана на английски език, защото това е официалният език на проекта.

Емоциите на латвийските деца са показани във видеото (ВИЖ). Балоните с цветовете на нашия трикольор и думите "Thank you, Bulgaria" предизвикват сълзи в очите на българина. Предизвикателството е отправено - да изработят български мартеници от бели и червени конци. Очакваме ги с нетърпение! Клипче получихме и от сръбските си приятели (ВИЖ). "Благодарим ви от дъното на душите си", е написала  г-жа Саня Прибакович от училище "Рада Милякович", Ягодина, Сърбия.

Емилия Пауникова

 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).