• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Мария Ковачева от 9.а клас спечели второ място в националния конкурс за есе на тема „Европа в България“, обявен от Министерството на образованието и целящ да популяризира Председателството на страната ни на Съвета на ЕС през 2018 г. До финала са достигнали 69 есета на гимназисти от цялата страна. Първото място е за 11-класничка от софийската Испанска гимназия, третото - за 10-класничка от ямболската Природо-математическа гимназия. Заедно с тримата победители в по-малката възрастова група (5.-7. клас) момичетата ще посетят Брюксел и европейските институции през февруари 2018 г.

Напомняме, че през март Мария Ковачева спечели второ място в друг национален конкурс за есе - "Моята история за дебати", организиран от Асоциация Дебати България.

Можете да прочетете "сребърното" есе на Мария ТУК.Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).