• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Министерството на образованието публикува резултатите на всички училища в страна от матурите в 12 клас. СУ "Св. Климент Охридски" - Троян е на 109 място в Топ 1000 на училищата в България според матурата по български език и литература. Тя е добър ориентир за позицията на едно училище спрямо другите, тъй като е задължителна за всички ученици. Достойното си място в тази ежегодна класация СУ "Св. Климент Охридски" дължи на "професионализма и здравата работа на Маринелия Христова, преподавател по български език и литература" (Иванка Цекова) и учениците от випуск 2017 - "умни, възпитани, любознателни, мотивирани, осъзнаващи нуждата от знанието и образованието" (Маринелия Христова).


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).