• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


На 29.05.2017 г. приключи работата по проект "Твоят час" на групата за занимания по интереси "Английският език - забавен, интересен, лесен". Първокласниците представиха пред своите гости три приказки на английски език. В класната ни стая оживяха героите от приказките: The enormous turnip (вариант на "Дядо и ряпа"), The warm mitten (вариант на "Дядовата ръкавичка"), The three little pigs (вариант на "Трите прасенца"). Първокласниците се чувстваха комфортно, маскирани като приказни герои. С лекота произнасяха репликите си на чуждия език. За положения труд актьорите получиха сладка награда. Искрено се надявам през следващата учебна година да продължим работата по този проект, защото децата имат възможност да се забавляват, докато учат, съобразно своите интереси.


Емилия Пауникова

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).