• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни  

Дойде сезонът за живот на открито и заниманията в Зелената класна стая могат да започнат. Бдително фотооко забеляза малка група любопитни петокласници, които вече изпробваха удобствата й.

Училищният еко комплекс с класна стая, билкова градина, алпинеум и метеостанция е изграден по проект „По-близо до природата”, който беше разработен от учителски екип (Веселка Борджукова, Нели Генкова, Анна Владова, Стела Маринова) и спечели финансиране чрез конкурса „Обичам природата – и аз участвам” на Националната кампания „За чиста околна среда - 2016 г.”. Припомняме, че измерванията на училищната метеостанция може да бъдат проследявани ТУК. Припомняме също, че проектът предвижда не само възползване от създадените условия, но и поддържане и обогатяване на парковата среда чрез различни дейности. Хубаво и търсено съвпадение е, че г-жа Емилия Пауникова скоро ще участва в международен семинар "eTwinning и обучение на открито" в град Шибеник, Хърватия, след който ще има приятното задължение да разработи тематичен проект.

Училищното ръководство и екипът по проект „По-близо до природата” се надяват, че Зелената класна стая ще се утвърди като полезно, приятно и поддържано място на училищен живот.


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).