• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Добромир Калистерски с международен успех

Публикувано от Н. Генкова неделя, 23 април 2017 г.Десетокласникът Добромир Калистерски (10.а) постигна нов спортен успех. На много силния Международен турнир по джудо "Spring hopes" в Москва (22 и 23 април) той стана 3-ти в своята категория и освен това получи купа за най-атрактивен състезател. Турнирът е събрал състезатели от над 14 държави. Българският отбор, воден от столичния треньор Коста Топалов, включва трима участници от Спортен клуб по джудо “Топалов”, един от „Локомотив“ – София и нашия Добромир (Спортен клуб по джудо и самбо "Чавдар“ – Троян).

В категорията на Добромир Калистерски (73 кг) сили са мерили 83 състезатели. Той е имал 7 срещи (с 5-ма руснаци, казахстанец и беларусец), 6 от които печели, при това със "златна оценка" - победил е с шест ипона (чисти победи) след  различни техники. Гордостта от представянето му в българския лагер е голяма. „Честито, днес беше страхотен!“ – е реакцията от снощи във фейсбук профила на клуб „Топалов“.

Добромир остава няколко дни (до сряда) на лагер в Москва, прибира се в София и на следващия ден лети за Берлин на състезание за Европейската купа.

И от нас – поздравления и пожелания за нови успехи!


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Връзка


Можете да изпратите съобщение до сайта на адрес

svetikliment.sipa<а-маймунско>blogger.com

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Google Classroom

Училище за УЧЕНИЦИ

Понеже не съм талантлив и нахъсан, като ОНЗИ момък, а и съм грозен - вместо филм ви пращам СКРИЙНШОТОВЕ в PDF-файлове, за да можете бавно и ...