• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Тренировъчен лагер и отдих

неделя, 23 април 2017 г.Дните бързо препускат напред, а нашите спомени все още ни връщат към началото на пролетната ваканция, когато се проведе поредният тренировъчен лагер и отдих на мажоретки и фенове от нашето училище.

Лъчите  на топлото слънце, свежата зеленина, обграждаща хотел „Армира“, където отседнахме отново, и любезните домакини, които ни предоставиха за ползване всички модерни зали и кътове, спомогнаха  за нашия комфорт и релакс.

Тренирахме усърдно всеки ден, че и по два пъти на ден. После отморявахме и се наслаждавахме на водата в басейна или се разхождахме край езерото в прекрасния парк до старата минерална баня, после самоотвержено се състезавахме и творихме  във вечерните шоу игри „Аз обичам България“ и тематичната художествена арт вечер „Сезони“. За всички участници имаше изненади, а победителите получиха грамоти и награди. Накрая истински се забавлявахме със старозагорските аниматори Пепи и господин Влайчев.

Тръгнахме си щастливо изморени, много впечатлени от беседите в  историческите
забележителности, които посетихме (Регионален исторически музей и Римски античен форум  в гр. Стара Загора, Музей на розата в гр. Казанлък, Шипченски манастир „Св. Рождество Христово“). Завърнахме се още по-сплотени и по-подготвени за предстоящите ни изяви, подготвени специално за вас.

С удоволствие споделяме и част от нашите емоции, запечатани в снимки (ТУК).

Румяна Дудева                                                                         

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).