• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


На 30 март се проведе първата публична изява на групата "Английският език - забавен, интересен, лесен", работеща по проект "Твоят час". В групата са включени ученици от 1.б клас. Основна цел на проекта е създаване на условия за повишаване на потенциала на учениците и възможностите им за успешно завършване на средното образование чрез допълване, развиване и надграждане на техните знания, умения и компетентности, придобити в рамките на задължителната им подготовка в училище. Гости на събитието бяха членове на съвета "Твоят час" и родителите на учениците.

Малчуганите преминават устен курс на обучение по английски език, който ги подготвя за реално общуване. Те демонстрираха кратки диалози, разнообразни занимателни упражнения, учебни задачи, песни и игри. По време на този открит урок първокласниците показаха своята положителна мотивация за учене на чуждия език и своите комуникативни умения. Проект "Твоят час" предоставя чудесна възможност на учениците за извънкласни дейности съобразно техните интереси.

Емилия Пауникова, ръководител на групата

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).