• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

"Чохено контошче"

четвъртък, 23 март 2017 г.


 На 22 март инициативата с кодово име ТТТ ("Троян търси таланти") имаше поредно, трето свое събитие в училищното фоайе. Става дума за 3-класниците от следобедната група на г-жа Стела Маринова и техните сценични изяви. Този път те поставиха на импровизираната училищна сцена Елин-Пелиновата стихотворна приказка "Чохено контошче". Децата посветиха представлението си на Първа пролет. Трима разказвачи помагаха на актьорите Катерина и Калоян от 3.б клас да разиграят комичния сюжет. Благодарение на родителски жест имаше и богата почерпка - пита със сланинка (по автор) и баница, положени в истинска бакърена тава. Малката театрална трупа посети и малчуганите от подготвителната група. От ТТТ обявяват, че инициативата им е отворена и канят на сцената всички, които искат да се включат с талант и усмивка в следващи техни събития.
Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).