• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Синьо училище за пети път

неделя, 17 юли 2016 г.


От 1 до 7 юли за пети пореден път организирахме Синьо училище за учениците от СОУ "Св. Климент Охридски". Тази година то се проведе в Китен. Съставът бе много пъстър - имаше участници от 5-ти до 10-ти клас. А общото между тях беше страстта им към плуването и възможността да усъвършенстват уменията си. Плажът в Китен им предостави прекрасни условия за това - уютен залив, жарко слънце, топла вода. Учениците се забавляваха с игри на пясъка и във водата. Спазвайки традициите на Синьото училище, направихме разходка по река "Ропотамо" и научихме интересни факти за едноименния резерват и за това колко е важно да съхраним едно от малкото останали девствени места по нашето Черноморие. За доброто настроение допринесе и разходката до Приморско. Седемте горещи и незабравими дни се изнизаха бързо. Доволни и отпочинали, потеглихме за Троян в очакване на следващото Синьо училище.

Пенка Острева
Снимки: Румяна Еврева

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).