• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

"Малките мажоретки" - на две години

понеделник, 13 юни 2016 г.


На 8 юни мажоретният състав на нашето училище навърши две години. По този повод организирахме празник. Дългоочакваното събитие се проведе в ресторанта на хотел "Троян Плаза". С награди, раздели, приемственост и много забавления, то беше подарък за момичетата, които неуморно и всеотдайно се трудиха през изминалата учебна година (та дори и през ваканциите), участваха в конкурси, печелиха награди и бяха вълнуваща част от училищните празници. С чаша бяло вино и „добре дошли“ посрещнахме родителите, а с нашите аплодисменти им благодарихме за тяхната съпричастност и ангажираност към дейността на състава. Всички участници в конкурса за най-щура прическа, проведен по време на тренировъчния ни лагер в Старозагорски минерални бани, получиха грамоти за отличното си представяне в него. И... няколко тъжни минути. Разделихме се с Мелиса – едно от нашите „огън“ момичета, защото тя отива да учи в София. Затова я натоварихме с последната ѝ тежка и много отговорна задача – да разреже празничната торта. Подкрепихме я с момчетата от фен клуба. Мила Миси, желаем ти много здраве и успехи. Не забравяй танците! При нас винаги ще място и за теб. А после - като на празник. Хапване, песни, танци и забавни игри чак до тъмно, с помощта на аниматорите Ани-Зани и Реани.

Румяна Дудева

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).