• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 ИД Електронни медии

На 18 декември в дирекцията на училището се проведе скромна церемония за връчване на грамоти на победителите от два конкурса - Коледното математическо състезание и общинско състезание за коледна картичка. Директорката г-жа Иванка Цекова произнесе кратка реч, в която каза, че най-важното за едно училище не са материалните придобивки, а хората в него - учителите и учениците. Беше осигурена малка почерпка за победителите.

Първенци в Коледното математическо състезание за своите възрастови групи са: Деница Бецова (2.б клас), Йордана Лучева (4.а клас) и Иван Лучев (11.а клас). Изключително силно е представянето на Иван Лучев, чиито точки са повече от сбора на втория и третия в класирането.

Училището участва в конкурса, обявен от Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, с единадесет коледни картички. Авторите на 6 от тях - Евгения Ненчева (3.б), Калина Христова (7.а), Найден Илиев (4.а), Виктория Иванова (6.б), Илина Ангелова (6.а) и Йоана Добрева (9.в) се сдобиха с грамоти. Останалите петима участници, чиито рисунки са класирани - Калоян Кирилов (2.б), Ивилин Данов (5.б), Ния Пауникова (6.в), Йоана Минчева (7.а) и Милена Пиперска (5.а), - получиха и награди. Всяка от картичките ще зарадва някого за Коледа.

Ния Чонова, 8.а клас

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).