• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниВенцислав Йорданов от 9.а клас е отличен с трета награда в Националния конкурс „Централен Балкан – с очите на младостта“ за рисунката си „Лагер в планината“. Идеята на конкурса е да популяризира Националния парк и да създаде условия участниците да открият своето Аз в благородната кауза за защита на природата. Венцислав казва, че рисуването му е хоби, макар напоследък да няма много време за него. За конкурсната рисунка е получил съвети относно техниката на рисуване от учителя си Милко Тодоров.

Отличените творби в разделите „изобразително изкуство”, „приложно изкуство” и „сувенири” ще бъдат подредени в изложба, която ще се открие на 6 ноември в габровската художествената галерия „Христо Цокев“. Тогава ще бъде и награждаването. Организаторите са предвидили като награди професионални художествени материали на сериозна стойност.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).