• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Зрелостници в ролята на кандидат-кметове

понеделник, 16 ноември 2015 г.

ИД Електронни медии

На 12 ноември, във връзка с празника на СОУ „Св. Климент Охридски” и Световната седмица по предприемачество, учениците от 12.б клас с профил „Стопански мениджмът” показаха как се правят избори за кмет на града. Четиримата кандидати за кметския стол, заедно със своите екипи, проведоха интересен диспут и представиха конкурентните си стратегии за развитието на Троян като независими кандидати. Основните теми, по които дискутираха, бяха свързани с бъдещото развитие на икономиката, демографските проблеми, създаването на качествена среда за младите хора, инфраструктурата. Присъстваха всички елементи на добре организирано предизборно студио - плакати на кандидатите, листовки и призиви за честна борба. В политическите си платформи екипите предложиха промени, свързани със селското стопанство, изграждането на културни сгради, необходимостта от киносалон и спортни зали, повече културни мероприятия за младите, условия за изява и професионална реализация. След дебата всички присъстващи дадоха своите гласове в импровизирана урна. Най-много гласове и престижния пост получи Самуил Симеонов, който наистина се отличи с ораторските си качества, свежи идеи и желание за работа. Директорът на училището г-жа Цекова поздрави зрелостниците за задълбочената им подготовка по проблемите на града ни. Диспутът обогати комуникационните способности на дванадесетокласниците и ги накара да се замислят за бъдещата си реализация в родния град.
Памела Монева, 12.б класСтраници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).