• Място на свободен дух и модерни решения

Карта

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


 
Скъпи приятели,

Ние доказахме, че сме екип, който може да работи като отбор. Безценна е подкрепата на Училищното настоятелство, на онези родолюбиви българи, които безкористно помагат на нашето училище. Много искам, като директор, да имам възможността да обезвъзмездя колегите, които работиха и показаха таланта на нашите ученици. Засега мога да напиша имената им: Нели Несторова, Миглена Кюркчиева, Веселка Кунова, Светла Червенкова, Ваня Иванова, Румяна Дудева, Снежана Нанкова, Анелия Иванова, Таня Данчева. Но списъкът не свършва тук, той продължава с класните ръководители, с учителите, ангажирани с раздаването на покани, с учителите, отговорни за организацията и посрещането на гостите на концерта. Благодаря на Веска Ралчевска и Ценка Василева за прекрасния учителски дует, на бившите ни ученици и колеги – Веселка Марешка, Добромир Дишев, Свилен Димитров, Иван Иванов и неговия фолклорен състав "Траяна". Благодарности към всички ученици, участващи в концерта. Дълбок поклон към всички, които подкрепиха нашата кауза и направиха възможна нашата идея – закукпуване на озвучителна уредба за Актовата зала на СОУ „Св. Климент Охридски”.

Иванка Цекова, директор на СОУ "Св. Климент Охридски"
 
Изказваме своята искрена благодарност към всички, които подкрепиха благотворителната инициатива на СОУ „Св. Климент Охридски”. Да направиш добро е доказателство, че обичаш хората. Благодарим на всички, които присъстваха на концерта, благодарим на хората, които предварително ни подкрепиха: Марин Радевски, Стаменка Дамянова, Петко Пенков, Петър Стоименов, Мария Смилкова, Светла Дичевска, Айнур Кехайова, Пенка Дакова, Валентин Бечев, Богдан Дочев, Иван Краев, д-р Теодора Вълковска и много други. Уважаеми дарители, Вие помогнахте на нашите деца, на децата на Троян!

Училищното настоятелство и училищната общност


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Как да вляза на Student_wifi в училище?

1. Знам кой ми е училищния имейл, примерно ПенчуПенчуф@svetikliment.com.
2. Знам си паролата на училищния имейл.
3. Влизал съм от компютър в залите в час по технологии на училищния си имейл и съм видял и изтрил стандартните поздравителни ТРИ имейла на Гугъл.
4. Отварям си телефона с операционна система на АНДРОИД (не на iPhone) и:
а). Настройки
б). Акаунти
в). Добавяне
г). Google акаунт
д). ПенчПенч@svetikliment.com
е). Паролата ...
... добавя се и излизате от там
5.Избирате пак Настройки, после Wi-Fi и трябва да видите Student_wifi и кликате по него.
6. Какви допълнителни настройки са необходими - гледайте на това филмче (нищо, че е за Teacher_WiFi, то е същото!)

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).