• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Пламена Радевска и Любомир Кирилов - втори отборно
Вторият Национален дебатьорски форум, организирано от Асоциация Дебати София, се състоя от 30 април до 3 май във Велико Търново. Присъствието на училищния ни клуб „Дебати” там стана възможно благодарение на тройна подкрепа  - от организаторите, училищното ръководство и Община Троян. За старата столица заминаха 11-класниците Любомир Кирилов, Габриела Ангелова, Памела Монева и Пламена Радевска, водени от ръководителя на училищния клуб по дебати Нели Генкова. За четирите форумски дни учениците участваха в обучения и усъвършенстваха уменията си за дебатиране с помощта на опитни млади треньори от България и чужбина; общуваха интензивно със съмишленици и приятели от цялата страна; участваха в три обучителни дебата, разпределени в отбори на случаен принцип. Любомир и Пламена попаднаха в един отбор заедно със свой връстник от Шумен и в крайното класиране се наредиха втори сред всичките 44 отбора. Поради технически причини сертификатите и наградите от Асоциация Дебати не бяха взети на място и предложението за малка училищна церемония по връчването им беше добра възможност да се разкаже за участието ни в националното събитие. 7-класничките Лилия Вълкова и Памела Георгиева уловиха в текст и снимки събитието. Вижте репортажа им ТУК.


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).