• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Един повдигащ настроението концерт

четвъртък, 2 април 2015 г.

СИП Електронни медии

По случай 40-годишнината на вокална студия "Усмивка" на 31 март в читалищния салон се проведе вторият самостоятелен концерт на "RhythMix". Вокалната група на порасналите "усмивки" се състои от Йоанна Божкова, Пламена Радевска, които са възпитанички на училището ни, Василена Ангелова и Паола Пеевска.Техен ръководител е госпожа Светла Червенкова.

Концертът показа хронологично еволюцията на музиката, като започна от шейсетте години на 20-ти век. "RhythMix" изпяха песни на групи от българската и световната сцена - "ABBА", "Beatles", "Щурците", "Destiny's Child" и др. Момичетата показаха невероятни вокални способности, пяха както на ниски, така и на високи тонове без колебание в гласа, което ме изуми. Те не се притесняваха и дори водеха сами концерта си. Чухме изпълнения на български, английски и италиански език.  Публиката беше опиянена и по лицата на всички личаха усмивки, когато четирите момичета слязоха от сцената и пяха сред своите почитатели в залата. Въпреки умората певиците се забавляваха и изглеждаха великолепно.

В средата на шоуто се появи гостуващата група "Electric Style Crew". Танцуваха момичета и момчета от всички възрасти. Публиката беше очарована от малките и изумена от по-големите. Най-опитните момчета танцуваха попинг и по време на някои от изпълненията на "RhythMix". Ръководителят на групата е ловешкият хореограф Наско Личев. Танцьорите бяха страхотни и много добре тренирани.

След концерта четирите момичета вървяха по улиците на града и пееха с цяло гърло, явно концертът не е бил достатъчен за тяхното желание и талант.

Дениса Найденова, 7.б клас

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).