• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Рени Димитрова - най-добра в страната

неделя, 8 февруари 2015 г.


Първо място, златен медал и парична премия спечели Рени Димитрова от 5-ти клас на СОУ "Св. Кл. Охридски" на международния турнир за Голямата награда на Троян, проведен на 1-ви февруари в спортна зала "Чавдар". В състезанието участваха 197 каратеки от 20 клуба и три държави, като срещите се провеждаха  по системата "open", без категории. Рени спечели три схватки и бе безапелационна при 10-11-годишните момичета, което я определя за най-добра състезателка в страната към момента. През миналата година младата надежда на Карате-клуб "Атнес" бе включена и в националния отбор на България и участва в Балканиада в Истанбул, турнир в Сърбия и още няколко състезания от спортния календар на Федерация карате.

Друг, вече бивш възпитаник на СОУ "Св. Кл. Охридски", Пламен Мошеков, бе също безпогрешен след пет срещи до финала и стана №1 при най-атрактивната възрастова група - мъже. Пламен също е национален състезател и в момента се готви за Европейско първенство и за Европейските олимпийски игри през юни в Баку.

Информация:  Карате-клуб "Атнес"


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).