• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

СИП Електронни медии


На 18 ноември от 13:00 ч. в Актовата зала на нашето училище се проведе събитие, в което 5 отбора от бизнес паралелките представиха своите презентации на различни фирми и продукти. Учениците от 12.б представиха продукти на фирмата „Milka”. По интересен начин показаха историята на шоколада и на символа му - лилавата крава; бяха приготвили въпроси към публиката и раздаваха вкусни награди. Вторият отбор от 12.б клас презентира продукти на "Coca-cola".Учениците представиха историята на марката - как е създадена и какво е развитието й през годините. Отборът на 11.б клас ни даде информация за фирмата "METRO" - къде за пръв път е открит този магазин и какви продукти можем да открием в него. В четвъртия отбор участваха ученици от 10.б клас - те ни представиха марката "Kamenitza". Разказаха ни, че в началото продуктът е бил само един вид, но с течение на годините са се появили и нови вкусове от марката. Последни, но не на последно място, бяха ученици от друг отбор на 10.б клас, които ни представиха сувенирна керамика - глинени изделия, които се правят в много части на България. Всички ние, които бяхме в публиката, научихме по нещо ново за продуктите, представени от петте отбора.


Татяна Николова, 7.б клас
СИП Електронни медии

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).