• Място на свободен дух и модерни решения

Карта

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

На 15 септември СОУ „Св. Климент Охридски” ще посрещне учениците си с нови подобрения на материалната база. Още два компютърни кабинета ще бъдат оборудвани с нова техника – единият е поредно дарение от г-н Марин Радевски, бизнесмен и член на Училищното настоятелство, а другият е от спечелен през лятото проект по програма на Образователното министерство „ИКТ в училище”. 10 учебни кабинета са обновени чрез ремонтни дейности или ново мебелиране. Това стана възможно благодарение на спечелен проект по национална програма „Модернизация на материалната база в училище” и на дарителство. Пак с помощ, осигурена от г-н Радевски, са ремонтирани коридорите на четвъртия етаж, с което работата по освежаване на училищните коридори е финализирана. Със съфинансиране от Общината е реконструирана хидроизолацията на покрива. Благодарение на друг член на Настоятелството, г-н Георги Йонов, в двора ще има паркинг за велосипеди. Очаква се целево финансиране на ремонт на санитарните възли, а до пристигането му се работи със собствени сили. Разработва се проект за модернизиране на училищната библиотека, с който да се кандидатства по програма „Знания за успех”.

Поредните училищни подобрения са в навечерието на честването на 30-годишния юбилей на СОУ „Св. Климент Охридски”. Училището е разработило календарен план за месеците октомври-ноември, когато се очакват множество събития, посветени на годишнината. Подготвя се и градска изложба, която ще разказва на жителите и гостите на Троян за живота в най-младото троянско училище.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Как да вляза на Student_wifi в училище?

1. Знам кой ми е училищния имейл, примерно ПенчуПенчуф@svetikliment.com.
2. Знам си паролата на училищния имейл.
3. Влизал съм от компютър в залите в час по технологии на училищния си имейл и съм видял и изтрил стандартните поздравителни ТРИ имейла на Гугъл.
4. Отварям си телефона с операционна система на АНДРОИД (не на iPhone) и:
а). Настройки
б). Акаунти
в). Добавяне
г). Google акаунт
д). ПенчПенч@svetikliment.com
е). Паролата ...
... добавя се и излизате от там
5.Избирате пак Настройки, после Wi-Fi и трябва да видите Student_wifi и кликате по него.
6. Какви допълнителни настройки са необходими - гледайте на това филмче (нищо, че е за Teacher_WiFi, то е същото!)

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).