• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Пътуване на юг

вторник, 15 юли 2014 г.
Тази година традиционното Пътуващо училище попътува в южен Пирин с базов лагер в град Сандански. Групата беше пъстра и гостоприемна – събра ученици от всички възрасти (най-малкият беше първокласник, а сред „ветераните” туристи имаше и такива, които вече са студенти), разрасна се до общоградска (включвайки ученици от общо 4 троянски училища и гости учители) и до международна с английско участие. Ръководители бяха хората от добре сработения в годините екип: Цветанка Босева, Анелия Иванова, Пламен Кюркчиев и д-р Станка Калчева. Богатата пътуваща програма включи: Роженския манастир, село Златолист и църквата на Преподобна Стойна, Мелник и Кордопуловата къща, Самуиловата крепост, Рупите и къщата на баба Ванга, местността Попина лъка и водопадите на река Санданска Бистрица, хижа Беговица и местността Туричка черква, комплекс Свети Врач с ботаническата градина, изключителния парк на град Сандански. И тази година учениците впечатлиха с издръжливост, дисциплинираност и любопитство както ръководителите си, така и домакините. А най-добра атестация за Пътуващото училище е всеобщото желание догодина да има пак. 

(Снимките са на г-н Пламен Кюркчиев и г-жа Анелия Иванова)
Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).