• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

На олимпиада в Монтана

четвъртък, 15 май 2014 г.


След завръщането си от Националната олимпиада по ИТ в Монтана (9 - 11 май), където бяха с ръководителя си г-жа Теодора Петрова, 8-класниците Мартин Копаранов и Ивайло Георгиев споделиха как са преминали тези три дни:


По пътя за Монтана се отбихме до пещера „Леденика“ и видяхме различни скални образувания. Като пристигнахме и се регистрирахме, всеки от нас получи сертификат за участие в дванадесетата национална олимпиада по ИТ. На откриването й се тегли жребий за реда на представяне на проектите. На следващия ден защитихме нашия проект „Две шепи вода“, който е в раздел Уеб сайт. Имаше участници от цяла България. С интерес видяхме представянето на останалите проекти. След защитата имахме свободно време и разгледахме града. На третия ден, рано сутринта, положихме тест, който беше сравнително труден. Изчакахме крайното класиране. Преди обявяване на резултатите разгледахме коментари на често срещаните грешки в теста. Ние получихме 73,5 точки от журито на националната комисия и се класирахме на 11-то място, а оценката от индивидуалното класиране и на двамата е Отличен (5,50). Тези три дни бяха хубави за нас.

Мартин Копаранов и Ивайло Георгиев от 8.а клас

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).