• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Иван Лучев от 9.а клас е класиран за Националната олимпиада по математика, която ще се проведе на 17-18 май в София. Резултатът на Иван от Областния кръг, проведен на 30 март в Ловеч, е най-високият сред резултатите на всички деветокласници.Йордана Лучева от 2.а клас е 2-ра сред 23-ма свои троянски връстници на проведеното на 12 април Великденско математическо състезание.

Калина Нанкова от 10.а клас е на 18-то място (и 16-та по резултат, който дели с двама представители на ГЧЕ "Екзрах Йосиф І" - Ловеч) сред общо 46 десетокласници, участвали в Националното състезание по математика за ученици от профилирани гимназии и паралелки с чуждоезиков профил, на което Троян бе домакин (11-13 април). Така тя се нарежда сред един своеобразен математически елит на връстници от водещи училища в България.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).