• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Вчера, 18 февруари, СОУ „Васил Левски” награди първенците в състезанията, организирани в чест на патронния училищен празник. На церемонията в залата на Общината, за да получат наградите си, бяха поканени: Вяра Данчева от 7.а клас (І място в състезанието по математика за съответната възрастова група),  Миглена Кънева (І място в състезанието по математика), Ивана Цонковска от 5.а клас (І място в състезанието по ИТ), Паулина Пенчева от 12.а клас (І място в конкурса за есе и ІІІ място в състезанието „Аз пиша грамотно”), Ива Петкова от 12.а клас (ІІ място в конкурса за есе), Цветелина Христова от 7.а клас (ІІІ място в състезанието по математика и ІІІ място в състезанието „Аз пиша грамотно”). Поздравления за нашите първенци, както и за всички участници, които достойно представиха СОУ „Св. Климент Охридски” и направиха още нещо за собственото си развитие.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).